Adresa Mjede, Shkoder, Albania

Cilesite Tona Ne jemi zgjidhja me e mire

Transport Internacional

Ne jemi nje nga kompanite kryesore ne rajon per transport internacional.

Cilesi dhe Garanci

Cilesia eshte qellimi yne kryesore, dhe ne jemi te perkushtuar per ti dhene klienteve tane me te miren e tregut.

Aktivitet 24/7

Kamionat tone jane ne pune 24/7 qe te sigurojne qe cdo gje dorezohet ne kohe.

100% Shpendarje te Sigurta

Ne bejme kontrolle te ndryshme per tu siguruar qe cdo gje eshte ne rregull.

Rreth Nesh

Kompania u themelua ne vitin 1993 me 100% pronsi private dhe qe ka aktivitet kryesore :Tregtim te materialeve te ndertimit , sisteme me cati . Lende druri per ndertim dhe te perpunuar. Tjegulla , llamarine e kthyer per mbuloje , prodhim ulluqesh , rrezine per punime te ndryshme dhe epokside.

Vazhdimi yne ne trgun e terrenit bazohet ne suksesin tone te arritur permes permbushjes se vazhdueshme te nevojave dhe kerkesave te klienteve tane.

15 +
Distributor i Autorizuar

110 +
Kliente ne te gjithe boten

100 +
Mjetet Tona

2500 +
Ton te Transportuar

Galeria Photo Showcase

DISA NGA PARTNERET TANE