Adresa Mjede, Shkoder, Albania

NEXE

Nje nder firrmat me prestigjoze ne prodhimin e tjegullave dhe sistemeve per cati duke ofruar ne treg nje game te gjate tjegullash

BRAMAC

"Me shume energji ne catine tuaj. Me shume pushtet ne shtepine tuaj" Duke u nisur nga kjo shprehje kompania jone ofron nje cilesi te garantuar ne catine tuaj duke ofruar ne treg tjegullen e prodhuar nga fabrika me e madhe ne Europe dhe Bote BRAMAC pjese e grupit MONIER .

TONDACH Wienerberger

Me zgjellje inovative , linja dhe formate moderne , keto pllaka nuk ndjekin trendet por i vendosin ato .

Llamarine e perpunuar per mbuloje dhe ulluqe

Kompania jone ofron per tregun shqipetar dhe jo vetem , llamarinen e perpunuar per mbuloje dhe sistemin e kullimit te catise , duke garantuar nje cilesi ne produktin qe ne ofrojme dhe cmimet me te arsyeshme ne treg. Llamarina ofrohet ne trashsi dhe ngjyra te ndryshme .

Lende drusore per ndertim

Si pasoje e rritjes se kerkesave te klienteve tane ne tregtimin e lendes drusore ne zgjeruam listen e furnizuesve tane me fabrikat me te mira te lendes drusore duke permbushur ne kohe dhe me nje cilsi te garantuar klientet tane. Ne ofrojme lende drusore te te gjithave llojeve dhe vendeve te ndryshme te Europes , Ballkanit duke u zgjeruar me se fundmi dhe ne vendet nordike si Suedia , Norvegjia dhe Rusia .

MAYR Melnhof Holz

Per ti ofruar tregut vendas nje cilesi Austriake dhe nje bukuri te vecante ne fiilluam Bashkepunimin me firmen me prestigjoze ne Europe ne perpunimin e drurit . Ne ofrojme ne tregun Shqipetar shumellojshmeri lamilaresh duke perfshire dhe tavanet e drurit dhe dysheme te llojeve dhe permasave te ndryshme. Gjithshtu ne ofrojme per tregun shqipetar dhe bataformat e permasave dhe llojeve te ndryshme duke plotesuar nje nga kerkesat me ne ze ne fushen e ndertimit .

Doka

Doka ofron zgjillje për cdo aktivitet ndërtimi si ndërtim shtëpie , infrastrukturë urbane , objektet e prodhimit të energjisë si dhe për ndërtimin e strukturave më të larta në botë . Ju mund te zgjillni nga shumëllojshmëri e strukturave të skelave në varësi të kërkesës suaj .

Velux

Wir möchten nicht nur unseren Kunden, sondern auch der Regierung, den Aufsichtsbehörden und der Bauindustrie die Möglichkeit bieten, den Komfort im Innen- und Außenbereich zu verbessern, indem wir gesunde, energieeffiziente und praktikable Lösungen schaffen und Catleans.

KALUN

Cilsia dhe garancia na dergoi ne drejtim te fabrikes me te madhe ne prodhimin e gelqeres se hidratuar ( Pluhur ). Ne ofrojme gelqeren me te mire dhe me te paster me nje kosto shume te mire per te permbushur cdo nevoje qe lind .

ZORKA OPEKA

Krahas tullave te thjeshta dhe dekorative ne arritem ta sjellim ne tregun shiptare dhe nje risi tjeter tullash sic jane dhe tullat termike te prodhuara nga nje fabrike Europiane me nje cilesi te garantuar per klientin tone .