Adresa Mjede, Shkoder, Albania

Rreth 2 Vellezerit Hoxha

Kompania u themelua ne vitin 1993 me 100% pronesi private dhe qe ka aktivitet kryesore :Tregtim te materialeve te ndertimit , sisteme me cati . Lende druri per ndertim dhe te perpunuar. Tjegulla , llamarine e kthyer per mbuloje , prodhim ulluqesh , rrezine per punime te ndryshme dhe epokside.

Vazhdimi yne ne trgun e terrenit bazohet ne suksesin tone te arritur permes permbushjes se vazhdueshme te nevojave dhe kerkesave te klienteve tane .

Kompania jone ka zgjeruar vazhdimisht gamen e mallrave te trgtuara dhe sherbimeve te kryera , drjt transportit te brendshem dhe ati nderkombetare duke rritur cdo vit numrin e mjeteve te transportit duke iu ofruar tregut nje mundesi me te mire transporti ne kohe dhe cilsi

Cfare na ben te vecante

Staf me eksperience

Tek ne do gjeni ndihmen qe ju nevojitet nga stafi jone ekspert dhe profesional .

Support i Klienteve

Ne kompanine tone do gjeni gjithnje pergjigje nga stafi jone , duke ju njoftuar per cdo pyetje tuajen si dhe per lokalizim ne kohe reale te ngarkeses suaj.

Transport i shpejte

Ne ofrojme sherbimin e transportit me te rregullt dhe te shpejte ne rrajon me nje flote ne rritje te mjeteve tona dhe ne cilsin e stfit tone.

15 +
Distributor i Autorizuar

110 +
Klienta ne te gjithe boten

100 +
Mjetet Tona

2500 +
Ton te Transportuar

Arsyet pse duhet te zgjidhni 2 Vellezerit Hoxha

  • Sherbim me kujdes te plote per klientet tane
  • Nje nga kompanite kryesore ne rajon
  • Ne zhvillim te vazhdueshem
  • Suport i vazhdueshem
  • Cilesia me e larte
  • Standarte Etike Maksimale
  • Siguri
  • Privatesi e plote

DISA NGA PARTNERET TANE