Adresa Mjede, Shkoder, Albania

Rreth Hoxha Trans

Flota e Hoxha Trans përbëhet nga 50 Automjete të klasifikuara sipas standarteve europiane EURO 5 , EURO 6 . Kompania jonë zotëron 45 Trailera të markve prestigjoze si SCANIA , MERCEDES dhe IVECO. Këto Automjete janë plotësisht të monitoruara nga pajisjet GPS brënda dhe jasht territorit Shqiptar.

Ne ofrojmë gjithashtu shërbime tranporti për lloje të ndryshme të mallrave si transporte të vecanta për ngarkesa të rënda, ADR, grupazhe dhe ngarkesa te plota me kamiona nga Europa per në Shqipëri dhe anasjelltas.Kapaciteti i transportit është rritur me hapa të shpejta gjatë viteve të fundit falë seriozitetit dhe dedikimit të treguar nga stafi profesional I kompanis sonë.

Cfarë na bën të vecantë

Staf me eksperience

Tek ne do gjeni ndihmën që ju nevojitet nga stafi jonvë ekspert dhe profesional .

Support i Klientëve

Në kompaninë tonë do gjeni gjithnjë përgjigje nga stafi jonë , duke ju njoftuar për cdo pyetje tuajën si dhe për lokalizim në kohë reale të ngarkesës suaj.

Transport i shpejtë

Ne ofrojmë shërbimin e transportit më të rregullt dhe të shpejtë në rrajon me një flotë në rritje të mjeteve tona dhe në cilsin e stfit tonë.

15 +
Distributor i Autorizuar

110 +
Klient në të gjith botën

100 +
Mjetet Tona

2500 +
Ton të Transportuar

Arsyet pse duhet të zgjidhni 2 Vëllezërit Hoxha

  • Shërbim me kujdes të plotë për klientët tanë
  • Një nga kompanitë kryesore në rajon
  • Në zhvillim të vazhdueshëm
  • Suport i vazhdueshëm
  • Cilësia më e lartë
  • Standarte Etike Maksimale
  • Siguri
  • Privatësi e plotë

DISA NGA PARTNERËT TANË